Professorat

Elena Serra

Guionista, script editor i docent de guió de cinema i televisió freelance.

Com a guionista ha escrit diversos llargmetratges i sèries de televisió, entre els quals destaquen el telefilm Cala Reial (2003), els llargmetratges Romasanta, la caza de la bestia (2004), Prime-Time (2008) i Salaam Barcelona (2009) i les minisèries Tramontana Blur (2018) i Tres Flores sin Piedad (2018).

En l’àmbit de la no-ficció treballa per a la productora Espiral d’Acer com a guionista de projectes audiovisuals culturals per a museus i institucions culturals. Destaquen les col·laboracions amb la Fundació “La Caixa”, el Museu d’Història de Catalunya i la Fundació Joan Miró.

Com a executiva de desenvolupament i script editor ha treballat en més de quaranta pel·lícules per a productores independents i pel Centre de Desenvolupament Audiovisual-ICEC.

Com a docent de guió imparteix classes a diferents escoles i universitats, entre les quals destaquen l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB), Showrunners BCN, la UPF-Barcelona School of Management i la Universitat Pompeu Fabra (UPF), de la que també és tutora dels treballs de fi de grau (TFG). Tanmateix, realitza col·laboracions, seminaris i tallers a universitats i centres culturals internacionals.

Actualment escriu els guions del llargmetratge de ficció Pocker Face i del llargmetratge d’animació Noches de duende y luna.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment