Professorat

Madda Fedele

Professora lectora del Departament de Biblioteconomia, Documentació i Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona, imparteix les assignatures de Narrativa Audiovisual, Guió i Estètica i Audiovisuals del Grau en Comunicació Audiovisual de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals.

Les seves línies de recerca principals se centren en la relació entre joves i mitjans de comunicació, la ficció seriada televisiva, i la perspectiva de gènere aplicada als mitjans de comunicació. Actualment és investigadora principal de dos projectes que treballen la perspectiva de gènere, la joventut i els mitjans audiovisuals (CAVGEN – 32/4ACT/21 i TRANSGELIT – PID2020-115579RA-I00).

És membre de la Plataforma per a l’Educació Mediàtica creada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya, del CRICC (Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura) i del grup d’innovació docent In-COMAV de la UB. A més, col·labora amb el grup de recerca Digilab (URL) i el grup de recerca DHIGECS (UB), i forma part del Comitè Internacional del Centro Studi Media Comunicazione e Società del Dipartimento di Scienze Politiche e della Comunicazione  de la Università dei Salerno (Itàlia).

Ha publicat en revistes com Comunicar, Journal of Popular Television, Profesional de la Información, Masculinities and Social Change, Catalan Journal of Communication & Cultural Studies, Communication & Society i Media International Australia, entre d’altres. També ha presentat els resultats dels seus estudis en vàries edicions de congressos internacionals, com ECREA, IAMCR, ICA o AE-IC, entre d’altres.

Doctora en Continguts de la Comunicació a l’Era Digital per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2011, ha estat investigadora postdoctoral ‘Alianza 4 Universidades’ a la Universitat Pompeu Fabra, investigadora postdoctoral ‘Juan de la Cierva Incorporación’ a Blanquerna Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals, Universitat Ramon Llull, i professora i coordinadora del Grau en Mitjans Audiovisuals de la Fundació Tecnocampus (UPF).

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment